Ateljee Aapeli, vuokraus

Ateljee Aapelissa on isohko avoin tila, sen yhteydessä on kolme erillistä työhuonetta, joita Suomen Taiteilijat ry vuokraa ensisijaisesti jäsentaiteilijoileen, mutta myös muille työtilaa tarvitseville taiteilijoille. Tässä ilmoitetut vuokrat ovat tarkistettu vuoden 2018 tasolle.

Työhuone 1

Pinta-ala noin 10 neliömetriä. Yhdellä seinällä on lattiapintaalaa vievä betoninen koroke, kuin matala pöytä. Huoneen kuukausivuokra on tällä hetkellä 250 euroa. Kahdelle taiteilijalle jaettuna vuokra on 125 euroa.
Vuokrattu toistaiseksi.

Työhuone 2

Pinta-ala noin 12 neliömetriä. Tila on mukavan korkea. Kokonaisen huoneen vuokra on tällä hetkellä 270 euroa kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 135 euroa kuussa ja kolmelle taiteilijalle 90 euroa kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 neliötä ja kolmelle taiteilijalle noin 4 neliötä.
Vuokrattu toistaiseksi.

Työhuone 3

Pinta-ala noin 12 neliömetriä. Tila on matalampi osiltaan ilmastointiputkien takia. Kokonaisen huoneen vuokra on tällä hetkellä 270 euroa kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 135 euroa kuussa ja kolmelle taiteilijalle 90 euroa kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 neliötä ja kolmelle taiteilijalle noin 4 neliötä.
Vuokrattu toistaiseksi.

Näyttelytila

Ateljee Aapelin avointa tilaa vuokrataan taiteilijoillemme määräaikaiseksi työtilaksi. Tila on valoisa ja avara, taiteilija saa käyttönsä ainakin neljän neliömetrin verran työtilaa, työpöydän näyttelytilassa sekä kaapin, jossa säilyttää pientä irtaintavaraa. Kuukausivuokra on 70 euroa.

Vuokrasopimus

Ilmoitamme täällä kun työhuonetilaa on vuokrattavana. Työtilasta Suomen Taiteilijat ry tekee taiteilijan kanssa kirjallisen vuokrasopimuksen ja vuokrausehdot noudattaa yleistä vuokralainsäädäntöä. Vuokrasopimus voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen ihan sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Haluatko tulla katsomaan mahdollista työtilaa? Kiinostaako sinua kuulla enemmän?

Ota yhteys Sari-Ainoon (tai toissijaisesti Taruun)

Sari-Aino Tolonen, gsm 050 408 0991, sariaino.tolonen(at)gmail.com

Taru Alho, tekstiviestillä 040 725 7371, alhotar(at)icloud.com

 

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968