Galleria Aapeli, vuokraus

Galleria Aapeli ei ole ainoastaan näyttelytila, sen yhteydessä on kolme erillistä työhuonetta, joita Suomen Taiteilijat ry vuokraa ensisijaisesti jäsentaiteilijoileen, mutta myös muille työtilaa tarvitseville taiteilijoille. Tässä ilmoitetut vuokrat ovat tarkistettu vuoden 2017 tasolle.

Yksi työhuoneista on pinta-alaltaan noin 10 neliömetriä. Sen kuukausivuokra on 250 euroa. Kahdelle taiteilijalle jaettuna vuokra on 125 euroa. Kaksi työhuonetta ovat pinta-alaltanaan noin 12 neliömetriä kukin. Kokonaisen huoneen vuokra on 270 euroa kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 135 euroa kuussa ja kolmelle taiteilijalle 90 euroa kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 neliötä ja kolmelle taiteilijalle noin 4 neliötä.

Galleria Aapelin näyttelytilaa vuokrataan myös näyttelyviikkojen ulkopuolella taiteilijoillemme määräaikaiseksi työtilaksi. Tila on valoisa ja avara, taiteilija saa käyttönsä ainakin neljän neliömetrin verran työtilaa näyttelytilassa sekä kaapin, jossa säilyttää pientä irtaintavaraa.

Vuokrasopimus

Ilmoitamme täällä kun työhuonetilaa on vuokrattavana. Työtilasta Suomen Taiteilijat ry tekee taiteilijan kanssa kirjallisen vuokrasopimuksen ja vuokrausehdot noudattaa yleistä vuokralainsäädäntöä. Vuokrasopimus voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen ihan sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Haluatko tulla katsomaan mahdollista työtilaa? Kiinostaako sinua kuulla enemmän?

Ota yhteys Taruun Tai Tuulaan

Taru Alho, tekstiviestillä 040 725 7371, alhotar@icloud.com

Tuula Alho, gsm 044 055 4165, alho.tuula109@gmail.com

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968