Määräaikaista työtilaa vuokrattavana 14.1.2018 asti

Suomen Taiteilijat ry on päättänyt vuokrata itse galleriatilaa määräaikaiseksi työhuonetilaksi niinä aikoina kun tilassa ei ole näyttelyä tai yhdistyksen kokouksia. Näyttelytilassa on hyvät maalaustilat ainakin neljälle taiteilijalle. Galleria tarjoaa maalaustilaa noin neljän lattianeliömetrin verran per henkilö ja pöytätasot taiteilijoiden käyttöön. Tarjolla on myös rajoitetusti lukitsematonta kaappitilaa maalaustarvikkeille ja tilaa kuivumisaikaa vaativille töille. Maalaustelineen ja -välineet taiteilija tuo paikalle itse.

Vuokraushinnat 1.3.2017 alkaen

  • Viikko eli seitsemän kalenteipäivää tai kalenteriviikko 35 €
  • Kuukausi 70 €  tai sovitut neljä kalenteriviikkoa
  • Koulutukset, kurssit, tuote-esittelyt
    • 60 € koko päivä
    • 40 € neljä tuntia

Vuokraukseen vapaat päivät voit tarkistaa Galleria Aapelin kalenterista: vapaat vuokrausajat.

Kun vuokra-ajalle osuu päivä tai päiviä, jolloin tila on varattu yhdistyksen kokous- ja tapahtumakäyttöön, nämä päivät eivät katkaise vuoktasopimuksen peräkkäisyyttä ja menetetyt työtilapäivät joko lisätään vuokrasopimuksen loppuun tai hyvitetään vuokrassa.

Vuokrasopimus

Työtilasta Suomen Taiteilijat ry tekee taiteilijan kanssa kirjallisen vuokrasopimuksen ja vuokrausehdot noudattaa yleistä vuokralainsäädäntöä. Vuokrasopimus on aina määräaikainen ja vuokra-ajaltaan päiväkohtaisesti rajattu. Taiteilija sitoutuu noudattamaan Galleriatilan sääntöjä avainten käytöstä, tilan siisteyden ylläpidosta, maalausainejäämien vastuullisesta hävittämisestä ja vierailijoista.

Yhteydenotot työtilan vuokrausta varten mieluiten sähköpostilla

Taru Alho, alhotar@icloud.com

Tuula Alho, alhotuu109@gmail.com

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968