Määräaikaiset työtilat täynnä 2018 loppun asti

Suomen Taiteilijat ry on päättänyt vuokrata itse galleriatilaa määräaikaiseksi työhuonetilaksi näyttelytoiminnan loputtua toistaiseksi. Avoimessa tilassa on hyvät maalaustilat ainakin neljälle taiteilijalle. Ateljee Aapeli tarjoaa maalaustilaa noin neljän lattianeliömetrin verran per henkilö ja pöytätasot taiteilijoiden käyttöön. Tarjolla on myös rajoitetusti lukitsematonta kaappitilaa maalaustarvikkeille ja tilaa kuivumisaikaa vaativille töille. Maalaustelineen ja -välineet taiteilija tuo paikalle itse.

Näyttelytilaa voi vuokrata myös koulutustilaksi, pöydät ja tuolit ovat käytettävissä.

Vuokraushinnat 1.3.2017 alkaen

  • Viikko eli seitsemän kalenteipäivää tai kalenteriviikko 35 €
  • Kuukausi 70 €  tai sovitut neljä kalenteriviikkoa
  • Koulutukset, kurssit, tuote-esittelyt
    • 60 € koko päivä
    • 40 € neljä tuntia

Vuokraukseen vapaat päivät voit tarkistaa Ateljee Aapelin kalenterista: vapaat vuokrausajat.

Kun vuokra-ajalle osuu päivä tai päiviä, jolloin tila on varattu yhdistyksen kokous- ja tapahtumakäyttöön, nämä päivät eivät katkaise vuoktasopimuksen peräkkäisyyttä ja menetetyt työtilapäivät joko lisätään vuokrasopimuksen loppuun tai hyvitetään vuokrassa.

Vuokrasopimus

Työtilasta Suomen Taiteilijat ry tekee taiteilijan kanssa kirjallisen vuokrasopimuksen ja vuokrausehdot noudattaa yleistä vuokralainsäädäntöä. Vuokrasopimus on aina määräaikainen ja vuokra-ajaltaan päiväkohtaisesti rajattu. Taiteilija sitoutuu noudattamaan avoimen tilan sääntöjä avainten käytöstä, tilan siisteyden ylläpidosta, maalausainejäämien vastuullisesta hävittämisestä ja vierailijoista.

Yhteydenotot työtilan vuokrausta varten Sari-Ainolle
gsm 050 408 0991
s-posti sariaino.tolonen(at)gmail.com

(Toissijaisesti Tarulle, s-posti alhotar(at)icloud.com)

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968