Sirpa Papinaho taiteilijaesittelyssä

Sirpa Papinaho taiteilijaesittely
Klikkaa ja lue tarkemmin Sirpan taiteesta!

Tämä taulu on minun ”salattu aarteeni”, koska olen maalannut sen pääasiassa vain itselleni. En ihan halvalla aio sitä käsistäni päästää,  olen tauluun erittäin tyytyväinen. Se oli suuritöinen ja aika työläs.

Ratsumiehet
Ratsumiehet

Taulu on minulla lähinnä työnäytteenä kotona, jotta katsoja näkee millaisella tyylillä maalaan taulujani. Se on ollut joissakin näyttelyissä, joten ei ihan salainen ole, mutta aarre minulle kuitenkin. Taustaa olen taulussa muutellut parikin kertaa ja voi olla, että vieläkin muutan jos aikaa vaan on…

Taiteilijataustastani johtuen olen maalannut paljon saman aihepiirin ihmisiä. Myös hevoset ovat kiehtovia. Olen taulussa keskittynyt elävyyteen, kolmiulotteisuuteen ja muotoihin, sekä materiaalin tuntuun – siksi kulta, nahka, metalli, kankaat, lasi ja kaikki on tehty erittäin huolella. Myös värit ovat tärkeitä, että ne ovat voimakkaita.

 

Sirpa Papinaho työstää patsasta
Sirpa Papinaho työstää patsasta

Tässä Sirpa ei maalaa vaan purkaa patsaan ympäriltä lasikuitutukimuottia.

”Lasikuitumuotin alla on silikonimuotti ja silikonin alla on plastoliinipatsas, ja kun kaikki muotit on avattu, pääsen poistamaan plastoliinipatsaan muotin sisältä pois, putsaamaan muotit ja sitten pääsen valamaan varsinaisen patsaan.”

Nettisivuni:

www.muotokuvat.fi

www.saunalahti.fi/sipapin

Taiteilijasivu Facebookissa:

https://www.facebook.com/Taiteilija-Sirpa-Papinaho-126876624030013/

Valtakunnallinen vapaa taideyhdistys jo vuodesta 1968