Hakemus kuukauden taiteilijaksi

Kuukauden taiteilija sivulla esitellään kuukausittain vaihtuva jäsentaiteilija.  Kuukauden taiteilija sivulla jäsenet pääsevät kertomaan itsestään ja taiteellisesta tuotannostaan. Kotisivun lisäksi kuukauden taiteilija saa näkyvyyttä myös facebookissa ja Instagramissa. Kuukauden taiteilijat jäävät kotisivuillemme taiteilijaesittelyiksi.

Ennen lomakkeen täyttämistä tutustu tämänhetkiseen Kuukauden taiteilijaan, jotta tiedät miltä taiteilijaesittely tulee näyttämään ja mitä tietoja tarvitaan. Kerää materiaali valmiiksi, jotta lähettäminen sujuu helposti. Kirjoita tekstit ensin esimerkiksi word ohjelmalla, josta ne on helppo siirtää hakemukseen ja sinulle jää itsellesi kopio teksteistä. Tarkista ennen lähetystä, että kaikki kuvatiedostot on nimetty oikein (oikea teosnimi). Jos hakemuslomakkeessa sinulla ei ole vastausta johonkin kohtaan jätä se tyhjäksi, mutta pakolliset tiedot pitää täyttää, jotta hakemuksen lähetys onnistuu. Laita hakemukseen vain ne tiedot, jotka haluat, että  julkaistaan. Täytä oheinen hakemus huolella ja lähetä se meille. 

Osalla lähetys on jäänyt junnaamaan, eikä ole lähtenyt eteenpäin. Hakemuksessa on pelkät tekstit ja liitetiedostot lähetetään sähköpostilla. Lähetä hakemus ja sen jälkeen liitetiedostot sähköpostilla osoitteeseen hakemukset(at)suomentaiteilijat.net.  Jos lähetys ei siltikään onnistu, voit lähettää kaikki pyydetyt tiedot sähköpostilla.

Kuukauden taiteilija hakemukset käsitellään ja valitaan hallituksen kokouksissa. Puheenjohtaja vastaa kaikille kuukauden taiteilija hakijoille ja pyytää mahdollisia lisätietoja. Hakemuksia otetaan vastaan läpi vuoden. 

Kyselyt ja lisätiedot: Vicky Maaranen hakemukset(at)suomentaiteilijat.net

Hakemus Kuukauden Taiteilijaksi

  Sukunimi, Etunimi ja mahdollinen taiteilijanimi (pakollinen)

  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Kotisivut
  Facebook
  Instagram
  Muut linkit
  Muut linkit

  Työhuoneen osoite ja mahdolliset aukioloajat

  Valitse taidelajisi, voit valita useita MaalaustaideKuvanveistoPiirustustaideTaidegrafiikkaValokuvataideTila- ja ymp.taidePerformanssitaideYhteisötaideMediataideMuu taide

  Kirjoitä tähän itsestäsi (pakollinen)
  Kirjoitä tähän asiat, jotka inspiroivat sinua taiteilijana (pakollinen)
  Kirjoitä tähän tärkeimmät taiteelliset saavutuksesi (pakollinen)
  Kirjoitä tähän mietelauseesi (pakollinen)
  Lähetä sähköpostilla profiilikuva, mahdollinen ansioluettelo, työhuonekuva ja teoskuvat. Teoskuvista yksi voi olla detaljikuva ja yksi sisutuskuva. Teoskuvia pitää olla vähintään 6 kappaletta. Muista rajata kuvat valmiiksi niin, että niistä näkyy vain teoskuva ja nimeä kuvat ennen lähetystä teosten oikeilla nimillä.
  Lähetä liitetiedostot osoitteeseen hakemukset(at)suomentaiteilijat.net
  Kirjoita tähän kuvatiedot: nimi, vuosi, koko(korkeus X leveys), tekniikka, hinta.
  1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.


  Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja omikseni.
  Annettuja tietoja käytetään profiilin luomiseksi ja Suomen Taiteilijat saa vapaasti julkaista tietoja omissa medioissaan. (pakollinen)

  Scroll to Top