Netti Galleria

Värit ja muodot inspiroivat minua ...

Heidi Keskikylä

Olen Hattulassa syntynyt ja nykyään Paraisilla asusteleva itseoppinut taiteilija. Minulle taiteen tekeminen on spontaania ideoiden mukana ajelehtimista.

Luiza Lehtinen

Olen Luiza Lehtinen - itseoppinut intuitiivinen ja ekspressivinen kuvataiteilja ja valokuvaaja. Asun ja työskentelen Hämeenlinnassa. Olen todella kiinnostunut tunteista ja alitajuntamme kerroksista

Tiina Pietiläinen

Olen Jyväskylässä syntynyt ja kasvanut abstrakti taiteilija, jonka suurin inspiraatio tulee luonnosta

Marianne Valonlehto

Marianne Valonlehto on Espoossa työskentelevä kuvataiteilija ja valokuvaaja. Hän on valmistunut valokuvaajaksi Lahden Muotoiluinstituutista keväällä 2011

Maria Kainlauri

Olen taiteilija joka on kymenlaaksosta kotoisin ja asun Hämeenlinnassa. Inspiraationi saan katselemalla taivaanrantaa ja seuraamalla vuodenaikoja.

Janne JJ Virtanen

Maalaan niitä jälkiä, joita ihmiset ovat jättäneet minuun. Minulle työn tekeminen on meditatiivinen prosessi.

Pia Rydman

Rakastan kauneutta, koska rakkaus itsessään on kauneutta.

Sirpa Lehtikangas

Maalaukseni syntyvät hiljaisuuden äärellä, Parkkimajärven rannalla Pyhäjärvellä. Koen ja aistin voimakkaasti ympäristöäni ja tilaa, jossa kulloinkin olen ja elän.

Syyspuro. Lissu Lundström

Lissu Lundström

Paljasjalkaisena Helsinkiläisenä rakastan myös merta ja tunnen oloni aina turvalliseksi ja kotoisaksi meren äärellä.

Henrik Stenlund

Värit ja hahmot luonnossa vaikuttavat aina minuun voimakkaasti. Lapin laajat kelometsät sisältävät lukemattomia mystisiä olentoja, joita niissä voi nähdä, jotkut aivan uskomattomia.

Tuula Pellikainen

Olin ihan täpinöissä ja se innosti minua suuresti. Sitten löysin vanerin pihamaalta, näin siinä puun syyt, maalasin ne ja niistä muodostui taulu esittäen ihmisiä ja lintua.

Scroll to Top