Ateljè Aapeli

Kaikki työtilat vuokrattu vuoden 2024 loppuun.

Tarjottavat työtilat

Ateljee Aapelissa on isohko avoin tila ja kolme erillistä työhuonetta, joita Suomen Taiteilijat ry. vuokraa ensisijaisesti jäsentaiteilijoileen, mutta myös muille työtilaa tarvitseville taiteilijoille. 

Avoimessa tilassa on hyvät maalaustilat  viidelle taiteilijalle. Kaikki työskentelytilat ovat tällä hetkellä käytössä.

Ateljè Aapelissa olevat kolme erillistä työhuonetta, on tällä hetkellä kaikki vuokrattu toistaiseksi.

Lisätiedot vuokrattavista tiloista

Työhuone 1

Pinta-ala on noin 10 m². Yhdellä seinällä on lattiapinta-alaa vievä betoninen koroke, kuin matala pöytä. Huoneen kuukausivuokra on 260 €. Kahdelle taiteilijalle jaettuna vuokra on 130 €.
Työhuone on vuokrattu toistaiseksi.

Työhuone 2

Pinta-ala noin 12 m². Tila on mukavan korkea. Kokonaisen huoneen vuokra on tällä hetkellä 280 € kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 140 € kuussa ja kolmelle taiteilijalle 93,34 € kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 m² ja kolmelle taiteilijalle noin 4 m².
Työhuone on vuokrattu toistaiseksi.

 

Työhuone 3

Pinta-ala noin 12 m². Tila on matalampi osiltaan ilmastointiputkien takia. Kokonaisen huoneen vuokra on tällä hetkellä 280 € kuukaudessa. Huoneen voi jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi työtilaksi jolloin vuokra on kahdelle taiteilijalle 140 € kuussa ja kolmelle taiteilijalle 93,34 € kuukaudessa. Taiteilijakohtainen pinta-ala on kahdelle 6 m² ja kolmelle taiteilijalle noin 4 m².
Työhuone on vuokrattu toistaiseksi.

Maalaustila

Avoimessa tilassa on hyvät maalaustilat  viidelle taiteilijalle noin neljän lattianeliömetrin verran per henkilö. Lisäksi annamme pöytätasot taiteilijoiden käyttöön. Tarjolla on myös rajoitetusti lukitsematonta kaappitilaa maalaustarvikkeille ja kuivatustilaa teoksille. Maalaustelineen ja -välineet taiteilija tuo paikalle itse. Vuokrahinnat ovat 75 € kuukaudessa.

Vapaana yksi tila

Kiinnostuitko?

Haluatko tulla katsomaan mahdollista työtilaa? Kiinostaako sinua kuulla enemmän?

Ilmoitamme täällä kun työhuonetilaa on vuokrattavana. Työtilasta Suomen Taiteilijat ry tekee taiteilijan kanssa kirjallisen vuokrasopimuksen ja vuokrausehdot noudattaa yleistä vuokralainsäädäntöä. Vuokrasopimus voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen sopimuksen mukaan.

Vuokraus asioissa ota yhteyttä vuokravastaavaan Sari Aino Toloseen

Scroll to Top